Ние ще покажем мечта и ще вземем мандата, но дали

...
Ние ще покажем мечта и ще вземем мандата, но дали
Коментари Харесай

ПП се размечтали за втория мандат, но всичко зависело от партиите

Ние ще покажем фантазия и ще вземем мандата, само че дали ще го върнем изпълнен зависи от политическите партии . Това сподели депутатът от " Продължаваме промяната " Даниел Лорер пред БиТиВи.

Политическа партия и Демократична България не са спирали да си приказват в Народното събрание, само че борбата за Изборния кодекс ще бъде единствено от тях, по отношение на другите партии, които желаят да върнат хартиената бюлетина ГЕРБ разбрали, че техните хора не са мечтани в България и за това предложили експертен кабинет.

Даниел Лорер посочи, че Политическа партия готви интензивно единствено с Демократична България за сформиране на държавно управление с втория мандат. Той се съмнява, че ГЕРБ ще гласоподават " за " един възможен проектокабинета с втората директория. Политическа партия следва да види Изборният кодекс или бъдещето на България.

" Ние сме пределно наясно, че би трябвало да има оттегляне на политическите водачи, с цел да реализираме съгласие в Народното събрание. Съвсем скоро ще обявим претендентът ни за министър председател ", акцентира Лорер. Проектокабинетът на втория мандат ще включва хора както от Политическа партия, по този начин и от Демократична България.

Даниел Лорер се надява Политическа партия и Демократична България да имат задоволително време да съберат поддръжка за втория мандат.
 Политическа партия към този момент не изключва да предложи кабинет с втория мандат
Политическа партия към този момент не изключва да предложи кабинет с втория мандат

Разговори се водят единствено с ДБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР