Ние ще подкрепяме правителството до утре, когато ще се срещана

...
Ние ще подкрепяме правителството до утре, когато ще се срещана
Коментари Харесай

Борисов: Ние ще подкрепяме правителството до утре! Грабят от народа, за да се възползва друг

Ние ще поддържаме държавното управление до на следващия ден, когато ще се срещана с актива на партията. Всички плюсове и минуси ще изговорим. Това съобщи на полигона в Ново село водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
„ Ще търсим метод да разграничим доста ясно – това, което поддържаме, стоим с тях, това, изтъквам акад. Денков, „ Вадят пари от българските джобове за бензин и нафта, с цел да се възползва някой в чужбина “, това би трябвало да го спрем “, безапелационен беше той.
Борисов участва на демонстрации на оперативни качества за водене на отбранителна интервенция на образователен полигон „ Ново село “ в границите на учението „ Iron Strike 2023 “.
„ От 2017 година стартира действителната рационализация на Българската войска. Няма да пропусна министър Каракачанов тогава. Милиарди левове се изсипаха в модернизацията на Българската войска. Мога да припомня първата част на ескадрилата, 8-те самолета F-16 блок 70 и те следващата година първият би трябвало да пристигна “, съобщи той, представен от Блиц.
За „ Страйкърите “ той благодари на всички партии в Народното събрание, отпред с ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и „ дребната част, които са ПП-ДБ, тъй като малко ме подразни това, че си приписват единствено триумфи “.
По отношение на отчета за „ Лукойл “ и ограниченията, които Европейска комисия ще предприеме по отношение на България, той съобщи: „ Година и половина ни се изяснява по какъв начин това не е правилно, по какъв начин това са политически или други закачки. А бензинът и нафтата стигаха 4 лева, 3,30, 3,70, при дерогация на най-евтиния нефт. И в този момент какво се оказа? Че до момента в който управлявахме ние, половината нефт е бил съветски, а по време на наказания, на война, когато се тупат в гърдите за своите антипутинови настроения, преработката на съветски нефт е стигнала 100% и са осъществени големи облаги. И са измъкнати от джобовете на българите действителни левове “.
„ Който е управлявал, който е носил отговорност, да си дава отговор “, добави той.
„ Знаят че ви ограбват, поддържа се, късат си ризите – безусловно ще падне държавното управление, в случай че се махне дерогацията, а в последно време излиза, че става въпрос за милиарди левове. Това е фактът, че сме ограбили, че едни са се напечелили “, акцентира той.
„ Виждате, с големи напъни на Народното събрание, на групите, се опитваме това плячкосване да престане. Да не се каже, че Борисов упрекна Денков или някой различен. Аз единствено изтъквам, че той споделя, че никой в България няма изгода “, съобщи Борисов.
„ Звучи смешно – да падне държавно управление, за това, че някой отвън България имам вяра на Денков, че не се е възползвал, с цел да продължи някой да се възползва, това ли ме питате? “, попита той.
„ Да си кажем почтено, в София в случай че не ги бяхме подкрепили, нямаше да имат кмет. Във Варна ние направихме неточност. Реално са четвърта политическа мощ. Сега е просто парадоксално с 33-34 депутата да обясняваш, че ще падне прав, в случай че някой нападне непознатите ползи “, уточни той по адрес на ПП-ДБ.
Той уточни военнослужещите и техниката, участващи в учението, и съобщи: „ Правителството го има поради това, което виждате зад мен – геополитическата конюнктура. Изключително значимо е да стоим добре в този блок мощни, единни, яки. Да продължим обновлението на армията “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР