Ние ще имаме следващи избори тази година, ще спечелят крайно

...
Ние ще имаме следващи избори тази година, ще спечелят крайно
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Президентът ще подложи динена кора на Кирил Петков

Ние ще имаме последващи избори тази година, ще завоюват извънредно леви, русофили и три крайнолеви нови сходни плана загряват - съветници на президента Радев обикалят страната, Мая Манолова и Стефан Янев също загряват. Президентът ще бъде този, който ще подложи динената кора на Кирил Петков. Това съобщи президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев пред Българска национална телевизия.

Той чака неустойчивост, повече популизъм и ляво ръководство.
 Радев: Няма да позволи въвличането на България във война
Радев: Няма да позволи въвличането на България във война

Цената на войната я заплащат жителите, а не телевизионните проповедници, сподели президентът

" Нямаме устойчиво ръководство. Искайки да бъда правилен, виждам позитивите, само че има извънредно доста негативи, очевидци сме на държавно управление, което е третото най-слабо в демократичната история на България, като беше съединена една невъзможна коалиция по най-грешния метод. Второто най-слабо държавно управление е държавното управление на Орешарски. Дори тройната коалиция беше по-ефективна ", оцени Плевнелиев.

Той запита кое държавно управление за близо две години не може да вземе нито един лев от Европа. Плевнелиев оцени като най-голямата неточност на премиера Кирил Петков да се опита Бойко Борисов. От това деяние на Петков следва война в проевропейските и демократични сили в България.
 Севдалина Арнаудова сигурна, че ГЕРБ стават първи, по тази причина ги нападат
Севдалина Арнаудова сигурна, че ГЕРБ стават първи, по тази причина ги нападат

Тя увери, че не е изнудвала и не е рекетирала никого през живота си

Един политик би трябвало да е честен компас, преподавател и да споделя положителното и неприятното на хората, настоя Плевнелиев.

Различията сред премиера и президента са забележими, само че резултатът е еднакъв - България продължава да стои в периферията , сама и на лична скорост. Ние сме изолирани, сами и не се работи за интеграцията за националния ни интерес, изясни Плевнелиев.

По думите му това, което се случи в Балтийските страни, ще се случи и в България. Ние ще имаме задгранично военно наличие на страни като Съединени американски щати и Англия, с водеща България, разяснява Плевнелиев основаването на българската. Нашето разузнаване заблуди премиера и министър-председателя по-важните тематики, посочи експрезидентът.
 Балтийските страни също изгониха 10 съветски дипломати
Балтийските страни също изгониха 10 съветски дипломати

След като по-рано през днешния ден това направи и България

" Премиерът и президентът наясно ли са, че да достави военна помощ на Украйна с 500 млн. евро? ", запита Плевнелиев.

Според него, в случай че Украйна падне, Балканите могат да бъдат дестабилизирани . Ако Путин реши да дестабилизира нещо, това могат да бъдат Балканите, предизвести той.
 Договорът за Ф-16 претърпял четири промени
Договорът за Ф-16 претърпял четири промени

Министерство на външните работи отстоява националния интерес

" Очевидно държавното управление беше ненадейно и да кажа, че е на противоположното мнение за взимане на лизинг на Ф-16. Кой в България ще повярва на президента, който допреди време бранеше МиГ-29? Жалко е цялото това изчегъртване и опълчване ", сподели още Плевнелиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР