Ние ще бъдем новата парламентарна сила в 46-тото Народно събрание,

...
Ние ще бъдем новата парламентарна сила в 46-тото Народно събрание,
Коментари Харесай

Александър Томов и Арабаджиеви: Ние ще бъдем новата парламентарна сила

" Ние ще бъдем новата парламентарна мощ в 46-тото Народно заседание, предвижда водачът на Движение " Заедно за смяна " Александър Томов. В хотел " Маринела " в столицата придвижването показа и разиска своята предизборна стратегия.

" На процедура ние сме най-новата политическа групировка и всеки резултат ще е огромен триумф за нас ", означи ръководителят.

" Движението ни се развива с доста високи темпове ", съобщи Томов пред водачите на листи на " Заедно за смяна ", сред които хотелиерите Маринела и Ветко Арабаджиеви, както и ръководителите на предизборните щабове на политическата мощ в страната.

 Александър Томов и Арабаджиеви: Ние ще бъдем новата парламентарна мощ

" Планът ни за развиване е ориентиран напълно към подобраване на бизнес средата, която да е напълно в поддръжка на българския бизнес. Най-революционата ни концепция спорес нас е въвеждането на обединен патентен налог за най-малките компании, което действително ще ги освободи от Данък добавена стойност ", изясни Томов.
 Александър Томов и Арабаджиеви: Ние ще бъдем новата парламентарна мощ

" Икономическия ни екип е създал и детайлна стратегия за привличането на задгранични вложения в 14 съответни плана ", добави водачът на придвижването.

Според Томов глобите " Магнитски " са доказателство, че всички партии досега носят отговорност за тях и са част от политическото статукво.

" Изцяло сме фокусирани върху използването на редица ограничения за стопански напредък, тъй като единствено това действително ще докара до увеличение на приходите на хората, безапелационен е водачът на " Заедно за смяна " Александър Томов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР