Ние се питаме количествено колко ще ни изненада Тръмп, но

...
Ние се питаме количествено колко ще ни изненада Тръмп, но
Коментари Харесай

Познавачи: Стефан на Гала и Гергана Паси гракнаха срещу Тръмп за срещата му с Путин

" Ние се питаме количествено какъв брой ще ни изненада Тръмп, само че посоката му е ясна от първия ден, в който той встъпи в служба - той е антиглобален. Много по елементарно намира разговор с диктаторите и по-трудно се вписва в познатата ни мултидържавническа многостранна дипломация. Не се усеща удобно в Европейски Съюз. Далеч по добре му е в среща в с Путин или водача на Северна Корея. В това няма нищо позитивно. Това съобщи пред Гала Гергана Паси.


" Той потегли против личната си страна. Америка е страна освен на неограничените благоприятни условия, само че и на доста открити салда. Това, което направи Тръмп, е че той на вербално равнище се отхвърли от институционалната тежест на личната си страна и върна назад съветския президент в огромната политика. Големият печеливш е Владимир Путин ", сподели тя

Стефан пък се намеси в диалога и реши да подлага на критика Тръмп за дългите му вратовръзки. " Как пък не се научи този човек да си поставя вратовръзка както би трябвало. Трябва да има способени хора, които да му извърнат внимание. Винаги е с четири пръста по-дълга. За сметка на това Мелания е постоянно съвършена ", отсече половинката на Гала.

" Закъснението на Путин е проява на превъзходство. Това предумишлено и цели да уязви насрещната страна. Не се удивлявам. Това е необикновен фасон, който в действителност приказва за цялата непредвидимост на индивида ", добави тя.

" Намигването на Тръмп е плод на цялостната му примитивност. Той постоянно някак си доста по-жестикулярно и мимически показва отношението си и личната си разположеност към съответния диалог ", съобщи Гергана Паси.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР