Ние се надяваме, че силите, които не мислят доброто на

...
Ние се надяваме, че силите, които не мислят доброто на
Коментари Харесай

Горан Милевски: Дано силите, които не мислят доброто на Македония да бъдат победени

Ние се надяваме, че силите, които не мислят положителното на Република Македония, ще бъдат победени в Народното събрание. Ако това не се случи, ние като ръководещо болшинство - Либералнодемократичната партия, чийто ръководител съм, дружно със Социалдемократическия съюз е редно да отидем на избори, където да се реши тази обстановка.

Това съобщи в коментар за БГНЕС македонският народен представител и водач на Либералнодемократичната партия (ЛДП) Горан Милевски.

Милевски разяснява резултатите и вероятните политически последствия от провелия се референдум за смяна на името на Македония. Той не събра нужната изборна интензивност от 50%, с цел да бъде годен, само че в същото време над 90% от гласувалите поддържаха смяната.

„ За жал знаете, че референдумът не бе приет. Решението на обстановката остана в ръцете на институциите, на Народното събрание. Ние, като ръководещо болшинство, всички се надяваме на разсъдък и в Народното събрание представителите на опозицията да намерят сили и геройство да поддържат този контракт /от Преспа – б.р./ ”, счита Горан Милевски. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР