Ние се махнахме от Кирил Петков, не той от нас.

...
Ние се махнахме от Кирил Петков, не той от нас.
Коментари Харесай

Караджов скочи на Василев: ”Бебетата” с милиардите са негови! Ръсят лъжа след лъжа!

Ние се махнахме от Кирил Петков, не той от нас. Коалицията беше бутната от невъзможността на Политическа партия да работи в консенсус. Това съобщи вицепремиерът в оставка Гроздан Караджов. Кирил Петков в яростта си стартира да ни упреква, че сме мафията, сподели вицепремиерът в оставка. Според него министър председателят в оставка е почнал спешен ПР и е ”ръсил неистина след неистина ”.
Той добави, че има директория с документи, която да обори изказванията на Петков. 

" Показвал ми е есемеси, които е изпращал на Слави Трифонов, търсил е и Тошко Йорданов и след 10 дни ни афишира за врагове ", добави Караджов. 

Той изясни и че в никакъв случай не е казвал, че желае пари за 8 компании и отхвърли да ги е нарил " бебета ми плачат ", както сподели през вчерашния ден Петков пред БТВ.

" Това е фикция на Кирил Петков ", разяснява Караджов и изясни, че по-скоро това е част от смешка на премира в оставка. 

" Не знам за какви бебета приказва. Тази дума въобще не е част от моя речник. Аз в никакъв случай не съм го произнасял. сещам се за непосредствен диалог до този, в който аз му обяснявах: Кирил, ти към този момент си от горната страна върху страната. Ти си като татко на всички.

Трябва да имаш държавнически метод и всички тези компании, които строят по пътищата, в случай че внезапно спрат да го вършат, ще загубим човешки животи. Ще увредим здравето на доста хора, което е самата истина. В този смисъл би трябвало в действителност държавнически да балансираш приеми. Казах му, че всички те са и твои деца. Негови обаче. След това той в срещи сподели: ония, твоите бебето. Това си беше някаква негова смешка ", изясни Караджов. 

Той сподели обява и съобщи, че " бебета " с милиардите са на Асен Василев.

" Това е септември 2021 година, когато Асен Василев и служебните министри, сред които е и Кирил Петков, желаят да разплатят милиард и 300 милиона на " бебетата ". Тоест това е половин година преди въобще аз да се появя на сцената. " Бебетата " са на Асен Василев. " Бебетата " са на Кирил Петков.

 Премиерът даде обещание да заплати над 1,1 милиарда лв. на пътните компании до 30 юни, който мина. Аз в никакъв случай не съм обещавал на някого да се заплати нещо. Това е е в главата на този човек, който фантазира по необикновен метод и това поврежда ръководството на страната. Това беше целият великански проблем. Да не желаеме повече да сме свързани с него. Ние се махнахме от Кирил Петков и от ръководството, не той от нас и в яростта си да си резервира властта той стартира да упреква, че сме мафията ", разясни Караджов. 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР