Ние с две ръце подкрепяме член 11 с бройките на

...
Ние с две ръце подкрепяме член 11 с бройките на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Подкрепяме действията на българското правителство за оттеглянето на руските дипломати

Ние с две ръце поддържаме член 11 с бройките на дипломатите. Това трябваше да се случи по различен метод, трябваше външният министър, дружно с премиера да слязат пред вас, да го разгласят като решение на база отчет на службите, в случай че има подобен, и в случай че няма, да поемат политическа отговорност, това е също допустимо. Да кажат: желаеме да приведем в сходство, взаимност, има думички в дипломацията, които ясно споделят по какъв начин става. Да срещнат президента, да дойдат в Народното събрание и ние щяхме да ги посрещнем на крайници с овации. Това сподели по време на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Искам да благодаря на депутатите от ГЕРБ и на опозицията, които съумяха от един доста слаб бюджет големи опасности ненапълно да го изправят и да дадат опция да се усилят заплатите на учители, служители на реда, учители, да се компенсират църквите, джамиите за индустриалния ток. Този бюджет обаче изисква доста постоянна страна, другояче злополуката ще е цялостна. Така че, в случай че българите не желаеме да катастрофираме, би трябвало да бъдем единни и мощни Сега би трябвало да избираме пред една аматьорска и дилетантска позиция, да отсеем зърното от плявата “, сподели още Борисов.

„ Аз и партията, която ме е избрала, сме горди хора. Когато стартира войната в Украйна, казахме, че поддържаме с две ръце чл.11 с бройките на дипломатите и оценяваме несъразмерното наличие освен на съветски дипломати, само че и на съветски личен състав. Това трябваше да стане по различен метод, министър председателят трябваше да пристигна и да каже, че желае да приведе в взаимност задачата, да срещнат президента, да дойдат в Народното събрание и ние щяхме да ги посрещнем на крайници. Днес ние би трябвало да избираме дали да подкрепим дейностите на държавното управление. Народът избра Кирил Петков и това държавно управление. Никаква крачка обратно не би трябвало да дава държавното управление. Това би значело капитулация и отвод от суверенитет. Сега има война, ние сме на страната на евроатлантическия свят. Абстрахирам се от имена, само че ние поддържаме дейностите на българското държавно управление, които те са извърши “, добави Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/443847490586636
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР