Ние предложихме едно нещо, което нарекохме 100 пречки за 100

...
Ние предложихме едно нещо, което нарекохме 100 пречки за 100
Коментари Харесай

Икономистът Г: Ганев от преговорния екип на ДП: Ще премахнем 100 пречки пред бизнеса за 100 дни

" Ние предложихме едно нещо, което нарекохме " 100 спънки за 100 дни " – да се отстранен 100 спънки пред дребния и междинния бизнес за 100 дни ", сподели още Ганев пред Свободна Европа.

Първият приоритет за всички обаче е усилване на имунизацията и проучване на хората, с цел да може да отпаднат рестриктивните мерки, свързани с COVID-19. Постигнато е единодушие да продължат ограниченията за подкрепяне на бизнеса.

Експертите на другите политически сили поддържат концепцията за повдигане на прага по Данък добавена стойност, до който всяка компания да може да си избира дали да се записва или не.

Според Георги Ганев е добре „ Демократична България “ да взе участие със свои представители в държавното управление.

„ На мен ми се коства обикновено в случай, че " Демократична България " има направен напълно явен профил и име, изключително в света на правораздавателната промяна, да има известна рекламация най-малкото за правосъден министър “, сподели Ганев.

Преговорите за сформиране на кабинет започнаха. 18 екипа беседват по 18 тематики, като всичко се излъчва онлайн онлайн, с цел да бъде транспарантен процесът. Георги Ганев е част от преговорния екип на " Демократична България " в региона на стопанската система.

Експертите на „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “, Българска социалистическа партия и „ ИТН “ започнаха договаряния в региона на стопанската система във вторник. Още след първата среща съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков сподели, че има " голямо единогласие ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР