Ние предлагаме бъдещето. Тази система е точно това, тя ще

...
Ние предлагаме бъдещето. Тази система е точно това, тя ще
Коментари Харесай

Рановски към автоинструкторите: Ние предлагаме бъдещето!

Ние предлагаме бъдещето. Тази система е тъкмо това, тя ще се случи. Всичко ще се декларира електронно. Наредбата е изпратена до всички от сектора, някои не бяха съгласни, само че тя би трябвало да бъде разисквана и усъвършенствана. Това съобщи Бойко Рановски, шеф на ИА "Автомобилна администрация " във връзка митингите против измененията в образованието на кандидат-шофьорите.

"Системата ще бъде безвъзмездна за образователните центрове и за инструкторите. Тя ще е благосъстоятелност на "Автомобилна администрация ". Разработва се от "Информационно обслужване ", сподели още той.

"Преподавателят е една виновна специалност и той образова нашите деца, а те би трябвало да са задоволително готови, когато излязат на пътя ", акцентира още Рановски.

По думите му има една част от преподавателите, които работят на други места, а по-късно образоват курсисти. "Има преподаватели, които са защита през нощта и след това заран образоват бъдещите водачи. Те задоволително отпочинали и фокусирани ли са, с цел да я правят тази виновна активност ", запита Рановски.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР