Ние подготвяме протестно автошествие на 11 ноември, с което ще

...
Ние подготвяме протестно автошествие на 11 ноември, с което ще
Коментари Харесай

Ваня Григорова: на 11-ти ноември ще блокираме столицата

" Ние приготвяме протестно автошествие на 11 ноември, с което ще блокираме столицата. Призоваваме българските жители, които считат, че има мотив за митинг, да се причислят. Протестът ни е против всички, които са в ръководството или са претенденти за ръководството ", съобщи Ваня Григорова от КТ " Подкрепа " в предаването " Денят онлайн ".

" Още при започване на годината беше ясно, че някой би трябвало да заплати цената на рецесията, която се задава. Според ръководещите това ще бъде елементарният български жител - служащият и българският пенсионер ", разяснява обществената политика на ръководещите синдикалистката.

" 18% е междинната инфлация за всички, само че има и хора, които употребяват целия си месечен приход за храна, тъй като цените на храните скочиха доста повече ", сподели тя и добави, че " Служебното държавно управление трябваше да направи всичко допустимо за бюджета, с цел да не не престават българските жители да обедняват ".

" Изплащането на обезщетенията от страната " на калпак " би трябвало да продължи, само че би трябвало да се усили налог " облага ", е мнението на Григорова във връзка с данъчната политика.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР