Ние от ИТН винаги сме внимавали да не правим прогнози

...
Ние от ИТН винаги сме внимавали да не правим прогнози
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за идеята служебният кабинет да стане редовен: Екзотика!

Ние от Има Такъв Народ постоянно сме внимавали да не вършим прогнози за бъдещето на Народното събрание.

Трябва да забележим по какъв начин ще се държат вътре и каква политика ще организират останалите политически партии. Вътре не се държат градивно.

Той уточни, че има два разновидността за избор на Народно събрание: „ Ако има вътрешно болшинство или първата, спечелила партия, да излъчи ръководител.

Това са негласни правила. Политическа партия оферират нещо противоконституционно.

Конституцията е главният закон и би трябвало да се мисли. Ние ще съблюдаваме парламентарната нравственос “, увери депутата.

„ Ще постъпваме и гласуваме, по този начин както считаме за вярно, без значение какво споделят останалите. Това е гласоподаване, с цел да започва Народното събрание. Това се случва за повторно. Три дни се нагледахме на унизителни подиуми в Народно събрание. Сега сме тръгнали по същия път “, предизвести Йорданов.

Той дефинира като екзотична концепцията служебният кабинет да стане постоянен. „ Това е екзотика. Г-н Борисов постоянно споделя такива неща, помните че оферираше и нова Конституция. Ако Политическа партия и ГЕРБ решат служебният кабинет да стане постоянен, това няма да зависи от нас. Ние сме 11 индивида. Ключът е в Българска социалистическа партия. От нашите гласове не зависи дали ще има държавно управление или не. Ние ще бъдем коректив. Ние няма да сме златния пръст “, изясни депутатът от Има Такъв Народ.

Ако бяхме почнали да стопираме няколко неправилни решения по-рано, щеше да е по-добре за народа “, призна той и даде образец с бюджета и разпределението на парите за пенсионерите и помощите за бизнеса.

„ Моделът „ ГЕРБ “ си е за изчегъртване, само че ни трябват и сътрудници. Във втория парламент, когато имахме болшинство, с желанието си да изчегъртаме ГЕРБ, не получихме поддръжка от Демократична България, Българска социалистическа партия и Мая Манолова. Ние не можем с 65 депутати да изчегъртаме ГЕРБ. Следващият път като управлявахме с Демократична България те не нямаха стремежи да изчегъртат ГЕРБ, те работеха с тях. По министерствата те си работеха с компании на ГЕРБ, и с хора на ГЕРБ, назначаваха си ги “, уточни той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР