Ние очакваме Лионел Меси да се събуди. Знаем, че той

...
Ние очакваме Лионел Меси да се събуди. Знаем, че той
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Очакваме Лионел Меси да се събуди и да реши кой да е кандидат за премиер 

" Ние чакаме Лионел Меси да се разсъни. Знаем, че той става рано. И сега, в който Лионел Меси се разсъни, най-вероятно ще реши какъв да е претендент за министър председател на ГЕРБ ". Това съобщи в утринния блок на " Нова телевизия " Ивайло Мирчев от " Демократична България ". Повод за тези негови думи е, че през вчерашния ден Бойко Борисов сподели, че България си има Меси, като очевидно визираше себе си.

" Ние имаме изрично решение, че мандат на ГЕРБ няма да подкрепим. Аргументите за това са извънредно дълги и единият от тях е Шенген. Тук значимата тематика е, че това ще е кабинет на ГЕРБ. Дори да сложат някакви сламени специалисти за министри какво ще промени това? Бойко Борисов ще управлява още веднъж всичко. Третият мандат би трябвало да забележим при кой ще отиде и по какъв метод ", разяснява той.

" Добър вид няма. Най-лошият вид са избори. Малко по-добър вид е кабинет с третия мандат без значение къде ще отиде, тъй като това няма да е нищо устойчиво. Ние избираме с втория мандат да създадем държавно управление на малцинството. За нас е най-важно да няма избори. Защото без държавно управление не можем да влезем в Еврозоната ", безапелационен бе Мирчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР