Ние независимо избрахме тези продукти, защото ги обичаме и смятаме,

...
Ние независимо избрахме тези продукти, защото ги обичаме и смятаме,
Коментари Харесай

Островът на любовта САЩ: Вземете сянка с тези слънчеви очила от шоуто

Ние без значение избрахме тези артикули, тъй като ги обичаме и считаме, че може да ги харесате на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Сезон 4 на ни дава всичко, от което се нуждаем: нови двойки, мощни другарства, занимателни вирусни моменти и, несъмнено, малко ентусиазъм за извършване на покупки. Ако гледате риалити телевизия и си мислите „ Чудя се от кое място е купила това “, вие сте на вярното място. През цялото лято, E! е вашето желано място за наличие на Love Islandshopping. Досега открихме декора от вилата, продуктите за коса от Glam room и емблематичната маска за очи.

В момента всички сме за слънчевите очила. Независимо дали желаете да скриете очите си след дълга нощ, да добавите малко искра към тоалета си или просто да изглеждате ужасно, жителите на Острова ни дадоха доста ентусиазъм за жанр това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР