Ние независимо избрахме тези оферти и продукти, защото ги обичаме

...
Ние независимо избрахме тези оферти и продукти, защото ги обичаме
Коментари Харесай

Изпробвах 83 продукта за красота този месец. Тези 15 си струват парите ви: грим с мляко, блясък и други

Ние без значение избрахме тези предложения и артикули, тъй като ги обичаме и считаме, че може да ги харесате на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Като E! Редактор за извършване на покупки, имах удоволствието (а от време на време и разочарованието) да опитам 83 нови продукта за хубост този месец. Докато някои се озоваха в кошчето за причиняване на пъпки или мазна коса, имаше 15 открояващи се продукта, които нямам самообладание да споделя с вас.

Номер едно в листата ми е Glossier Body Hero Daily Body Wash, с трансформираща формула от масло към пяна, която остави кожата ми копринено гладка. Друг любимец е новаторският грунд от Milk Makeup, който се нанася като пяна за неповторим и безукорен свършек. И дано не забравяме набора от обичани на TikTok, от решения за битка с акне до средства за разплитане на косата и процедури за стяга...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР