Ние не търсим някакви лични реванши в политиката, стремим се

...
Ние не търсим някакви лични реванши в политиката, стремим се
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Не търсим реванши

Ние не търсим някакви персонални реванши в политиката, стремим се да осъществяваме това, което е значимо за патриотичната концепция. Това съобщи в " Денят стартира " водачът на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.

" Фактът, че господин Марешки пристигна в централата на Вътрешна македонска революционна организация беше със заявката, че няма да се кандидатира в джоба си, беше задоволително опрощение за нас ", сподели Веселинов.

Вчера стана ясно, че Вътрешна македонска революционна организация, " Воля " и НФСБ ще се явят дружно на изборите на 11 юли.

По думите на Веселинов патриотичните обединения са сложили основата на това да има в действителност единна група в Народното събрание.

" Проблемът в предходния формат на Обединени патриоти - спора сред водачите, който се трансформира в продължителен и докара в действителност до спад на резултата и поддръжката за обединени патриоти. Не е имало напрежение и не е имало омраза сред народните представители, които са отвън лидерския състав ", сподели Веселинов.

По думите му диалозите сред партиите е станал вероятен, защото водачите им са преодоляли егото си и персоналния си интерес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР