Ние не се готвим и няма да свалим това управление,

...
Ние не се готвим и няма да свалим това управление,
Коментари Харесай

Томислав Дончев: ГЕРБ не се готви да свали правителството, рискът е то да се самосвали

„ Ние не се готвим и няма да свалим това ръководство, рискът е то да се самосвали “. Това сподели в предаването „ Лица в лице “на bTV зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

„ Това ръководство сега няма допустима опция, в случай че има опция, тя е по-лоша “, посочи той.

Според него Николай Денков не е мощен министър председател.

„ Един министър председател, с изключение на експертен размах, с изключение на дарба да управлява хора, пари и системи, би трябвало да води, би трябвало да излъчва убеденост, най-малкото по отношение на личните си министри, изясни зам.-председателят на ГЕРБ.

По думите му се основава неправилното усещане, че някой извън предизвиква рецесиите на кабинета „ Денков “, а в действителност множеството рецесии държавното управление си ги основава единствено.

Според Дончев при ротацията на министър председателите – когато Мария Габриел размени на поста Николай Денков, би трябвало да се даде оценка на всеки един министър след разбор какво е приключил и какво не е приключил.

Относно обтегнатите връзки сред партиите, които поддържат държавното управление, той сподели: „ Дълбоко нямам доверие в технологията всички да плеснат с ръце и да се прегърнат, в политиката би трябвало да има и рецензии, и разнообразни гледни точки. Но не е належащо всяко нещо да е обект на политическо истеризиране “.

Гледайте цялото изявление във видеото!

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР