Ние не само в София, но и на други места

...
Ние не само в София, но и на други места
Коментари Харесай

Вигенин: Аз не допускам, че няма да сме на балотажа, но ако това се случи, ще...

" Ние освен в София, само че и на други места имаме претенденти, които не са членове на партията, само че са свързани с левицата. Техните послания са леви. Техният метод на мислене е на ляв човек. Това е по-важното. Така че съгласно мен Ваня Григорова се оправя много безапелационно, освен във връзка с левия електорат, а и във връзка с всички, които желаят действителна, същинска смяна, а не замяна, както се случи с " ". 
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 238
Това съобщи в студиото на „ Здравей, България ” зам.-председателят на и зам.-председател на Народното събрание на въпрос  безапелационно ли се показва по време на предизборната кампанията претендентът за кмет на София от. 

" От социологическите изследвания се вижда, че по този начин, както я подценяваха в началото, тя се трансформира в главен съперник за балотажа и за спечелването на изборите ", добави той и изрази убеденост, че претендент на може да стигне до балотаж за кметския пост в столицата. 

Вигенин беше безапелационен, че под каквато и да било форма не пречи на акцията на Григорова.

" Националният съвет единомислещо е подкрепил нейната кандидатура. Вие мислите ли, че щеше да е потребно за нейната акция, да е на всяка среща и на фотосите с Ваня? Така че - няма никакви аргументи да смятате, че под каквато и да било форма пречи на акцията ѝ ", акцентира той. 

На въпрос дали задачата на Ваня Григорова е основаването на нова лява партия той акцентира, че това е опит за отклоняване на главната тематика.

" А главната тематика е София, развиването на София и потребността от действителна смяна в София. Спекулациите за това кой какви планове има след изборите нямат никаква връзка с изборите сега. Така че,  дано се фокусираме върху това какво се предлага за София, каква смяна се чака да се случи. Нападките, изключително от последните дни, единствено демонстрират, че най-сетне одобриха съществено кандидатурата на Ваня и дори малко са стреснати ", безапелационен е той.

Вигенин разяснява и въпроса дали, в случай че се стигне до балотаж, в който претендентът на не взе участие, партията ще поддържа някой от другите участници във вота.

" Аз не позволявам, че няма да сме на балотажа, само че в случай че това се случи, ще се съберат нашите органи -  Национален съвет, може би, управлението на градската организация. Ще преценим. Сега, по принцип, хората имат глави на раменете си, мисля, че могат и сами да преценяват. Но несъмнено ще се водят някакви диалози.  е сериозна партия и взе участие в тези избори във всяка една от общините, с цел да завоюва. А в случай че не завоюва от първи тур - задачата е да взе участие в балотаж. А в случай че не се стигне до балотаж - тогава ще се разяснява ", уточни Вигенин. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР