„Ние не отричаме, че България има проблеми с корупцията и

...
„Ние не отричаме, че България има проблеми с корупцията и
Коментари Харесай

Тома Биков: Няма да приемем България да бъде черната овца на Европа

„ Ние не отхвърляме, че България има проблеми с корупцията и с върховенството на правото, само че няма да приемем България да бъде черната овца на Европа. Подобна резолюция не е била одобрявана и за Северна Корея. Не сме по-зле от Северна Корея или от други страни в Европейски Съюз “. Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков в декларация във връзка гласуваната през вчерашния ден от европарламента резолюция за положението на върховенството на правото у нас.

„ Докато има социалисти и либерали в България, не ни трябват пазачи в казана в пъкъла. Вие сте доста повече социалисти, в сравнение с българи. Ние ще продължим да отстояваме българския народен интерес, да отстояваме визията си, че Европа би трябвало да се ръководи от тези, които печелят изборите, а не от тези, които ги губят. Имате поддръжката на няколко идеологически придвижвания, които си отиват “, продължи той.

По думите му това, че има митинги е едно от доказателствата, че има народна власт.

„ Освен правата на протестиращото малцинство, почитаме правата и на непротестиращото болшинство. Не разделяме нацията на хора, които стачкуват, и такива, които не стачкуват “, съобщи Биков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР