Ние не можем да подкрепим това правителство - така предложената

...
Ние не можем да подкрепим това правителство - така предложената
Коментари Харесай

Иванов: Не можем да подкрепим това правителство

Ние не можем да подкрепим това държавно управление - по този начин препоръчаната като формат и политическа платформа концепция за ръководство на страната. България има потребност от дълбока смяна. Тази дълбока смяна е нужна, тъй като без това не можем да решим политическата рецесия.

Това съобщи Христо Иванов от " Демократична България " от трибуната на Народното събрание по време на дебатите за избор на кандидатурата на проф. Николай Габровски за министър-председател, както и оферти от него състав на Министерския съвет с първия мандат на ГЕРБ-СДС.

Иванов акцентира, че нуждата от смяна е отправната точка за всеки политически диалог за решение на безизходицата, в която сме се оказали.

" Единият метод е конфронтационният метод - метод на играта с нулев резултат. Видяхме и знаем, че това не работи. Другият метод е също толкоз деструктивен - концепцията, че ще пренебрегваме нуждата от смяна ", изясни той.

Иванов уточни, че това, което се предлага през днешния ден няма отговор на един доста елементарен въпрос: " какви са гаранциите, че то няма да се трансформира в идващ кабинет " Беров ". Няма елементарен отговор на този въпрос при тази обстановка, само че аз не виждам даже опит от мандатоносителя да се отговори на този въпрос. Смятаме, че един подобен кабинет, който наподобява като длъжностен кабинет, единствено че селектиран на друго място, не е задоволително лекуване и отговор на проблемите, които България има, би трябвало повече. Не виждаме в състава, който оферирате запас за амбициозни промени и запас за дълбоките промени, за които България има потребност. Нашата теза е, че тъкмо тъй като е мъчно би трябвало да си слагаме високи цели ", безапелационен е той, представен от БГНЕС.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР