Ние научихме много тежък урок. Урокът е, че не трябва

...
Ние научихме много тежък урок. Урокът е, че не трябва
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да има евроатлантически коалиции с ГЕРБ, ...

" Ние научихме доста тежък урок. Урокът е, че не би трябвало да имате троянски кон в обединението, тъй като в случай че имате троянски кон в обединението, не можете да постигнете нещата, които желаете. Затова сега всички би трябвало да се фокусираме, да се активизираме с цел да имаме над 121 депутата, самостоятелни от задкулисието. Това значи ние, " Демократична България ", Българска социалистическа партия, само че няма да създадем безпринципни обединения, няма да има евроатлантически обединения с ГЕРБ, без значение дали от Щатите, откъдето желаят да ни се обаждат. Този вид взаимни отстъпки няма да бъдат направени ", безапелационен бе Петков по време на посещаване в Раднево. На журналистически въпрос дали от Щатите са му се обаждали, той посочи, че " никой не му се е обаждал от Щатите ".

" Видяхте, че за 2 седмици успяхме да договорим слотове за първите два танкера. Аз приказвах с енергийния министър на Гърция, за жалост, това което е очаквал, по-интензивни диалози с българското държавно управление, не са се случили. Най-важното нещо тука сега е септември месец, това е доста значимото нещо, всички да се концентрираме, септември месец ще бъдат търговете за цялата друга година за слотовете, доста е значимо служебното държавно управление да не изпусне тези търгове с цел да нямаме този вид въпроси по време на зимата ". Това сподели някогашният министър председател Кирил Петков за обезпечаването тук-там, където България може да разтоварва танкерите с полутечен газ.  

Петков бе безапелационен, че България може да се пребори за тези
слотове в Гърция. 

Кирил Петков, Асен Василев, лидерът на листата на „ Продължаваме промяната “ в Стара Загора - Радослав Рибарски, и тимът на Промяната се срещат с жители и специалисти в региона на въглищната енергетика в Раднево. Във фокуса на публичното разискване ще е проектът за обективен преход в бранш енергетика, оповестиха по-рано от пресцентъра на партията.

" Когато дружно с нашия екип отидохме до Брикел, аз доста се учудих, като видях, че серният диоксид в този миг беше 30 пъти над нормата. Това, което показахме, и ще продължаваме да демонстрираме и след 2 октомври, че никой не е над закона. Нормите би трябвало да се съблюдават, здравето на хората е доста значимо. Видяхме в " Капитан Андреево " най-големият проблем на корупцията там е отровните плодове и зеленчуци, които са влизали незаконно ", разяснява Петков журналистически въпрос за това, че Раднево е измежду градовете със повишени излъчвания от въглероден двуокис.

" Екипът ни се усилва, това, което ще видите е, че ще имаме повече специалисти с повече бели коси, няма да сме единствено млади. Това са част от уроците, които научихме през последните седем месеца ", изясни Кирил Петков. 

" Първо да се схванат Слави Трифонов и Ива Митева дали президентска или полупрезидентска, само че не мисля, че това по някакъв метод ще усъвършенства положението на българските жители и българската стопанска система. Не мисля, че е на дневен ред изобщо ", разяснява Асен Василев концепцията на водача на " ИТН " Слави Трифонов за референдум за президентска република.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР