Ние намалихме с над 10 на сто цените на олиото

...
Ние намалихме с над 10 на сто цените на олиото
Коментари Харесай

Бившият служебен министър на икономиката: Ние намалихме с над 10 на сто цените на олиото и киселото мляко

Ние намалихме с над 10 на 100 цените на олиото и киселото мляко посредством уеб страницата, който създадохме. Заварихме през септември 18,7% инфлация, от 25 години не е имало толкоз висока. Със серия от ограничения в енергийната и транспортната сфера я намалихме до 10,1% през май, постигнахме и диверсификация на газ. За пръв път има дефлация от 2 години, всичко това не е инцидентно. Това разяснява някогашният министър на стопанската система Никола Стоянов пред Нова нюз.

По думите му служебният кабинет е понесъл тежестта на много неразумни решения в Народното събрание. " Икономическите помощи сигурно би трябвало да са таргетирани, а не на калпак. Трябва да се одобряват критерии за това кой е безпаричен и кой не. Критериите следва да слагат един предел. Такива досега няма, по тази причина тематиката предстои на полемики и всеки има доводи, само че би трябвало законодателно да се решат нещата ", разяснява той. И добави, че законът за таван на надценките не значи пределна цена

" Тол таксите бяха вдигнати съществено от Турция, само че освен за нас. Няма по какъв начин да ги подвигаме и ние единствено за техните камиони. " Капитан Андреево " е втората най-натоварена сухопътна граница в света, размерите порастват ужасно. Бъдещите политики би трябвало да стимулират раждаемостта и по-висококачественото обучение. Никога не са пипани пари от Сребърния фонд, имало е единствено предложение. С любознание гледаме по какъв начин ще се доближи до 3% бюджетен недостиг и по какъв начин ще се финансира ", счита Стоянов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР