Ние, Момичетата, дори и когато тренираме, искаме да изглеждаме стилно,

...
Ние, Момичетата, дори и когато тренираме, искаме да изглеждаме стилно,
Коментари Харесай

3 стайлинг идеи как да изглеждаме по-стилно, отивайки на тренировка

Ние, Момичетата, даже и когато упражняваме, желаеме да изглеждаме стилно, без значение дали го вършим във фитнеса, вървим на групова подготовка, или просто тичаме в парка. Цветове, материи, комфорт - спортните облекла заемат доста значима част от дрешника ни. Но, както знаете, постоянно се появява едно „ само че “, което ни кара да предизвикаме стилиста в себе си, тъй като от време на време, тръгвайки към залата, ни се желае да изглеждаме малко по-модерно и в духа на небрежния изискан. В дните, когато може да излезем напряко от у дома, а не да си носим сака с облекла в офиса, ни е най-комфортно да се облечем напряко за подготовка – чеп, маратонки, спортно яке, чантата, постелката на рамо и сме подготвени. Има метод обаче да освежим тази визия, тъй като от една страна не се знае кой може да срещнем по пътя (особено, в случай че още търсим любовта на живота си), а от друга – някой може да ни изненада с предложение за разходка или брънч (ако е уикенд) по-късно. Точно по тази причина избрахме няколко спортни екипа от, плюс аксесоари, с цел да ви покажем три стайлинг хрумвания, с които да се усещаме по-елегантни, отивайки на подготовка. 

Ясно е, че черното постоянно наподобява стилно, даже и когато става въпрос за чеп и състезателен сутиен, само че ние взехме решение да прибавим към тях обемно черно сако (истинска класика!), обичаните ни бели спортни чорапи и бейзболна шапка. Онази, която фешънистите не стопират да носят, даже и с по-елегантен костюм. Да, дребните елементи постоянно са извънредно значими.



Удобните необятни спортни екипи бяха най-хубавите ни другари по време на пандемията и тъкмо по тази причина от дълго време станаха част от облеклото ни, даже когато излизаме на открито. А за този случай е задоволително да прибавим елегантно палто, с цел да реализираме този нехаен изискан, за който споменахме нагоре. Още повече когато имаме един толкоз ослепителен и кондензиран цвят, който елементарно се съчетава както с черно, по този начин и със сиво или бежово палто или тренчкот. Но пък по-смелите от нас могат да заложат и на също толкоз цветно палто, тъй като студените дни имат потребност от малко свежи нотки, а в стайлинга е толкоз елементарно да си ги позволим. И по усмивките ни се вижда колко хубаво е да поддържаме и тялото, и духа си във форма, за всичко останало по външния тип може да разчитаме на.

Колко по-хубаво може да бъде, нали.



Тъй като се радваме на една топла и слънчева есен, измежду връхните облекла, които обичаме този сезон, са дънковите якета. Обемни, с щампи или без, те са подобаващи още веднъж да разнообразим спортния стайлинг. Още повече, когато имаме един сет в зелено, при който блузата е с дълъг ръкав. Сет, с който обожаваме да вървим на йога и да си подаряваме малко време за себе си. 



Всички спортни облекла, маратонки и аксесоари са от DECATHLON

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР