Ние можем да се справим с кризата най-добре от всяка

...
Ние можем да се справим с кризата най-добре от всяка
Коментари Харесай

Добрев: Ние можем да извадим България от кризата

„ Ние можем да се оправим с рецесията най-добре от всяка друга партия и това е нашата огромна цел. Единственият знак, който демонстрира дали сме в криза е спадането на потреблението на ток и на природен газ. 1/3 от потреблението на газ е изчезнала, стопанската система е в колапс и ние знаем по какъв начин да й помогнем “. Това съобщи Делян Добрев от ГЕРБ по бТВ.

Добрев посочи, че по най-бързия метод би трябвало да стартира финансирането от Европейски Съюз, да стартираме да усвояваме средствата от европейските фондове. „ Освен това ПВУ беше на 99% подготвен април месец предходната година и в случай че той беше проработил в този момент нямаше да сме в рецесия. Довършването на ПВУ и вложенията от страна на държавното управление в инфраструктурата е третата мярка, която би трябвало да бъде подхваната и ние можем да се оправим “, акцентира още Добрев.

Той уточни, че допреди февруари месец колкото са била цените на бренда, толкоз е била и цената на уралския петрол. „ След това към този момент цената на уралския петрол падна с 40%, само че цените на горивата в България не, те бяха на стойност от 3,50лв. за литър. Правителството трябваше да вземе ограничения, само че съзнателно не го направи “, разяснява още Добрев и продължи казвайки, че когато ГЕРБ е била на ръководство в никакъв случай за 12 години цената на горивата не е прехвърляла 3 лева за литър.

„ Въпреки всичко депутатите в идното Народно събрание би трябвало да изберат едно държавно управление с небосвод от най-малко 1 година, защото кабинет с по-малко време ръководство няма да може да одобри всички нужни решения за страната. Ние ще беседваме с всички евроатлантически партии, които са „ Демократична България “, Движение за права и свободи, Политическа партия влизат включително, или най-малко се показват за такива, само че не виждам късмет да се реализира консенсус с Кирил Петков и Асен Василев, още повече след вчерашното присъединяване на Петков партията сигурно е изгубила София “, съобщи още Добрев. Той добави, че с „ Демократична България “ имат най-вече допирни точки, защото те също са на мнение, че не би трябвало да се теглят заеми, с цел да се финансират обществени дупки. „ За разлика от Демократична България, Политическа партия желаеха тъкмо това, което ги прави по-скоро лява групировка, в сравнение с дясна “, добави още Делян Добрев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР