Ние казахме, че трябва да се направи правителство. Не мога

...
Ние казахме, че трябва да се направи правителство. Не мога
Коментари Харесай

Пеевски към Иванов: Христо, седни си на столчето и не бутай България в безвремието

Ние казахме, че би трябвало да се направи държавно управление. Не мога да схвана всички тези пояснения, които валят, замяна на това на кого сме повече другар – и на двамата съм другар, само че съм повече другар на България. Не мога да схвана какво изяснява Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския за това съглашение, в случай, че текстът персонално сме го писали с и сме го съгласували с. Това съобщи ръководителят на ПГ на пред медии.

„ Нямахме никаква рекламация към това съглашение и всичко бе изяснено. Благодаря на приятеля ми Кирил, че го удостовери, и че не е била тематика. Няма тематика с тази точка. Има тематика с други две – за службите и за следствената загадка “, безапелационен е той.

Той акцентира, че за службите не може да разбере каква е тъкмо тематиката: „ Трябва да знаете истината – два пъти е имало решение за промяна на шефа на ДАНС. Първо с ген. Атанасов, по-късно с кандидатура на съветника на акад. Денков Веселин Марков, на която се опълчи след време. За нас службите работят извънредно добре с евроатлантическите ни сътрудници, структурирани са добре и няма потребност от никаква промяна в състава им. Началниците на службите работят добре със западните сътрудници, желае да останат, до момента в който имаме доверието на нашите западни сътрудници. Желанието да се овладяват политически службите не го разбирам. За момента има едно политическо предопределение в ДАНС, и то е на Петър Петров, народен представител от ПП-ДБ. Други политически назначения няма. “

„ Желание за преодоляване на службите има. Можеха да поемат отговорност ген. Атаносов и Марков, не го направиха. Не мога да схвана какъв им е казусът “, добави Пеевски.

За следствената загадка той изясни: „ Не са се разбрали – това е тяхно решение, ние щяхме да сме срещу. Това нарушава безусловно всичко по делата. Това е извънредно необразовано, само че откакто видях, че хората, с които правихме конституцията, не знаеха какво се прави с мандата... Още до момента в който правихме Конституцията се постановяваше да им оказвам помощ доста. Цялата Конституция е направена от Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и, с наше присъединяване. Борисов единствено поддържаше. Христо всеки ден беше в моя кабинет и сме писали Конституцията. Казах му го преди две седмици– номерът му с врага няма да мине. След като ми разви пред мен по какъв начин желае избори, тъй като не му се случат нещата с измененията за основния прокурор, началник на Административния съд, началник на КПКОНПИ, тъй като той има единствено тази цел – преодоляването на тези позиции в изгодата на олигархията. Ние сме безусловно срещу. Ако олигархията желае да превземе правосъдната власт, ние ще го спрем това нещо. В съглашението казахме по този начин и по този начин, съгласихме се с текста. Лъжата би трябвало да свърши по тази тематика. “

„ Хората на не са втора класа, те са първа класа както всички други жители. Когато желаят нашата поддръжка, ще я взимат на масата пред всички вас и пред нашите гласоподаватели “, безапелационен бе съпредседателят на партията.

За гласуването на първия мандат и отхвърли на някои от лицата в проектокабинета да бъдат министри в по този начин оферти състав на държавното управление, Пеевски съобщи: „ Отвод не може да се прави. Има мандат – Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова – министър председател. Ако желаят да си се извиняват – това са си детски работи. Да бъдат виновни към страната, само че като ги следя – всичко, което си приказваха. “

„ Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския желае избори, за него няма смисъл към този момент да остава. Резултатите им падат, те желаят да вземат каквото могат на предварителни избори. Той вижда, че не може да овладее правосъдната власт, по тази причина той желае избори. Трябва сътрудниците му в лицето на Кирил, Асен, Насо, да се разсънят и да му кажат: „ Христо, седни си на столчето и не бутай България в безвремието “, сподели още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР