Ние имаме чуден лек срещу COVID-19. Това е казал президентът

...
Ние имаме чуден лек срещу COVID-19. Това е казал президентът
Коментари Харесай

Мадуро: Имаме чуден лек срещу COVID-19

Ние имаме чудноват лек против COVID-19. Това е споделил президентът на Венецуела Николас Мадуро, съобщи Ройтерс. Държавният глава на латиноамериканската страна в телевизионно послание е оповестил за съществуването на препарата " Карвативир ", създаден от локални учени, съобщи Новини.бг.

По думите на водача в Каракас медикаментът е бил основан преди девет месеца и е минал всички нужни проучвания. " Препаратът е бил даван на пациенти в тежко положение и всички те са оздравели. Освен това лекарството, което съдържа дестилат от мащерка, няма странични резултати ", е допълнил той.

Мадуро също е нарекъл препарата " Чудотворните капки на лекар Хосе Грегорио Ернандес " (венецуелски духовник и доктор от края на ХIХ и началото на ХХ век, лекувал гратис сиромаси и разгласен за благословен от Римокатолическата черква през предходната година). Изказването на Мадуро е провокирало ужас в научните среди. " Билки от дълго време се употребяват и за лекуване, и за облекчение на признаци на редица болести. Твърденията, че мащерката, или по-конкретно извлекът от нея, имат позитивен резултат върху пациенти с коронавирусна зараза са много съмнителни ", е декларирал доктор пред медията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР