Ние идваме!“, заедно с мандатоносителя си Единна народна партия (EНП),

...
Ние идваме!“, заедно с мандатоносителя си Единна народна партия (EНП),
Коментари Харесай

„Ние идваме!“ няма да участва в парламентарните избори на 2 октомври

„ Ние идваме! “, дружно с мандатоносителя си Единна национална партия (EНП), ще се отдръпна от присъединяване в идните парламентарни избори, оповестиха от сдружението. Това е мъчно решение за нас и за хилядите ни поддръжници. Въпреки това го считаме за вярно, тъй като за 4-ти път не се реализира обединяване на силите, които в действителност търсят смяна, правосъдна промяна и рационализация, останаха голи заявления и празни думи в медиите, показват от групировката.

„ Решението ни едни ще сметнат за уязвимост, а други за достойнство. Все едно, ние сме потвърдили, че политиката не е аритметика и трима души могат да вдигнат 70 % от хората в страната. Видяхме и партии с огромен резултат, които се срутват “, означават от „ Ние идваме! “.

Ние сме потвърдили, че наличието в политиката има смисъл, когато можеш да изпълниш обещаното, а не просто да пребиваваш в нея. Когато ни демонстрират, че правилни, само че безполезни хора са по-важни от дейни и непреклонни, то няма смисъл да се повтаря един и същи несполучлив модел, се показва в известието.

„ Ние идваме! “, дружно с Единната национална партия, ще продължим дейна работа и ще реализираме задачите си за освобождение на страната от мафията, с цел да имаме път като съвременна и свободна страна, започваме работа за идващите избори, декларират от сдружението.

Преди десетина дни „ Ние идваме! “ внесе документи за регистрация за присъединяване в идните предварителни парламентарни избори на 2 октомври с мандата на Единната национална партия. Тогава пред публицисти Арман Бабикян разяснява, че към този момент на четвърти подред избори не престават да упорстват за обединяване. Това, че се регистрирахме независимо, дава още една опция в идващите 10 дни да се сътвори такова обединяване, съобщи той. Очакваме тези, от които зависи обединяването – имам поради „ Продължаваме Промяната “, „ Демократична България “ и т. н. да схванат, че отговорността за случилото се и неслучилото се ще е обща, в случай че имат предпочитание, могат да я носят, ние ще я носим, сподели при подаването на документите в ЦИК Бабикян.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!0ТАГОВЕ предходна статияВАШИЯТ КОМЕНТАР Моля въведете коментар!Моля въведете името си тук Запомни ме при идващ коментар

,, 28.08.2022, 08:42
28.08.2022, 08:00
28.08.2022, 07:00
27.08.2022, 16:41
Последни публикации-28.08.2022, 09:35-28.08.2022, 08:42-28.08.2022, 08:00Партньори
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР