„Ние четири години последователно искахме европейски одит за „Автомагистрали“, ние

...
„Ние четири години последователно искахме европейски одит за „Автомагистрали“, ние
Коментари Харесай

Явор Божанков: Да пратим Борисов в миналото

„ Ние четири години поредно искахме европейски одит за „ Автомагистрали “, ние бяхме първите, които извадихме свадите с Българската банка за развиване /ББР/, когато никой не говореше за тях. Ние сме понесли доста удари от онази власт, която беше неограничена. В един миг някой идва и повтаря това, което е казано “, означи по БСТВ лидерът на листата с претенденти за народни представители от „ Българска социалистическа партия за България “ във Велико Търново Явор Божанков.

Той уточни: „ Но се надявам, че българските жители знаят и помнят, и виждат кой в действителност поредно се е борил. Много от новите субекти нямат с какво да се похвалят, а ние имаме “.

Божанков моли от тв ефира: „ Моят апел е да гласуваме, с цел да отворим нова страница в историята на България. Да пратим Борисов в предишното и да тръгнем по един съвременен път към разцвет и напредък. За това ни трябват виновни политици и политическа мощ, която се е потвърдила, че може да сформира постоянен и работещ кабинет “.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР