Нидерландци вече се облизват за меда на заместник-кмета на Община

...
Нидерландци вече се облизват за меда на заместник-кмета на Община
Коментари Харесай

Нидерландци се облизват за кметския мед на Борислав Инчев

Нидерландци към този момент се облизват за меда на заместник-кмета на Община " Родопи " и някогашен областен кмет на Пловдив Борислав Инчев. Той е получил няколко поръчки от Ниската земя, където ще бъде първият му пробив на пазара зад граница. До момента Инчеве затворил над 200 буркана мед и е извадил 7 дребни пчелни пити. Продукцията обаче е резервирана безусловно още преди да стегне капачките. " Извиних се на всички хора, които демонстрираха интерес, само че нямам опция да извърша настояванията им. Ще карам по ред на записване ", съобщи пред " Марица " въодушевеният пчелар.



Той поставя грижи за общо 160 кошера. Единият му пчелин, както и медът са биосертифицирани. " Медът е с извънредно положителни индикатори като цвят, мирис, а като конструкция е неповторим, тъй като съчетава паша, която пчелите съумяват да вземат от доста разнообразни растения - акация, дива круша, дива ябълка, билки. Полифлорен мед, който повдига имунитета и зарежда организма. В Нидерландия хората обръщат внимание на качествените артикули ", уточни зам.-кметът на " Родопи ".

Инчев твърди, че е почнал да се занимава с пчеларство, тъй като това е метод да върне жеста на природата, която ни дава богатства. И похвали пчелите, че имат съвършен усет за агресорите и положителните хора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР