Нидерландската легенда Марко ван Бастен направи любопитен коментар, свързан с

...
Нидерландската легенда Марко ван Бастен направи любопитен коментар, свързан с
Коментари Харесай

Тен Хаг знае как да повлияе на Роналдо, убеден е Ван Бастен

Нидерландската легенда Марко ван Бастен направи любопитен коментар, обвързван с упованията му за работата на Ерик загар Хаг в. Наставникът на ще застане отпред на “червените дяволи ” от идващия сезон и мнозина се питат доколко ще разчита на. Според Ван Бастен, португалецът ще продължи да има значима роля в отбора.

“Ако играе по този начин, както против, и вкарва по 2-3 гола на мач, няма кой да го извади от състава. Хаг знае, че във физическо отношение не може да изисква еднообразно от и един 18-годишен футболист. Самият би трябвало да работи доста и съм сигурен, че ще го направи, тъй като Хаг е кадърен да му окаже въздействие и да го накара да играе съгласно личните му визии за футбола ”, показа Ван Бастен пред “A Бола ”.
 Тен Хаг: Готов съм да се скарам с всеки, който не извършва поставените му задания, без значение по какъв начин се споделя Тен Хаг: Готов съм да се скарам с всеки, който не извършва поставените му задания, без значение по какъв начин се споделя
“ не би трябвало да се интересува от това какво написа пресата. Важното е да се концентрира върху тренировките. Ако го направи, има късмет да преобрази ”, добави един от най-хубавите нападатели за всички времена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР