Нидерландска телевизия излъчи кадри с митничари, които иззеха сандвичи с

...
Нидерландска телевизия излъчи кадри с митничари, които иззеха сандвичи с
Коментари Харесай

Нидерландски митничари разказаха играта на британски тираджии след Брекзит

Нидерландска телевизия излъчи фрагменти с митничари, които иззеха сандвичи с шунка от водачи, които са пристигнали с ферибот от Англия. Това е част от разпоредбите след Брекзит, които не разрешават импорт в Европейски Съюз на персонален багаж, който включва месо и млечни артикули, написа "Гардиън ".

На фрагментите митничари със светлоотразителни жилетки изясняват на водачи на коли и камиони на фериботния терминал в Хук ван Холанд, че "не ви е разрешено да вкарвате избрани храни в Европа като месо, плодове, зеленчуци, риба, такива неща ".

Някои водачи попитаха дали могат да предадат месото и да запазят хляба. Един от митничарите отговори: "Не, всичко ще бъде иззето. Добре пристигнали в Брекзит, господине, скърбя ".

Забраната влезе на Нова година след приключване на преходния интервал. Британското държавно управление предизвести, че пътуващите към Стария континент би трябвало да употребяват и изхвърлят неразрешени артикули преди да пресекат границата.

В насоките се отбелязва, че от 1 януари 2021 година няма да могат да се внасят в Европейски Съюз артикули от скотски генезис като месо и млечни артикули.
От Европейската комисия оповестиха, че възбраната е нужна, тъй като месото и млечните артикули могат да съдържат патогени, които могат да причинят болести в Общността.

Нидерландските митничари също разгласиха фотография с иззета храна. "От 1 януари повече не можете да внасяте храна от Англия ", предизвестиха те.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР