Нидерландия и Австрия пренебрегват фрапантно резолюцията на ЕП и последните

...
Нидерландия и Австрия пренебрегват фрапантно резолюцията на ЕП и последните
Коментари Харесай

Йорданов: Защо Нидерландия и Австрия не критикуват за мигрантите шенгенските граници на Словения и Унгария?

Нидерландия и Австрия подценяват фрапантно резолюцията на Екологичен потенциал и последните решения на Европейски Съюз. Те слагат вътрешнополитическите си ползи над ползите на Шенген - да се охранява по-добре външната граница на Европа, само че това не може да стане с вътрешни граници. Мигрантите може да влизат през България, само че след това минават през шенгенската граница на Словения и Унгария. Защо не подлагат на критика тях? Те са влезнали оттова. Това съобщи за " Твоят ден " евродепутатът Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 година във Варна. Политик и посланик, книжовен от ЕНП.

" Отлагането на България и Румъния за Шенген ще бъде обект на разглеждане на идния в края на идната седмица Европейски съвет. На него би трябвало още веднъж да изложим своята позиция ", посочи той.

По думите му се е получил антибългаризъм, стартиран от цивилен организации.

" Да се поканят министър председателите на Австрия и Нидерландия у нас, с цел да изложат обществено своите причини и да не остане нещо неизказано. Освен това по този начин ще могат да се срещнат на място със обстановката, те са политици, за които е значимо око да види и ръка да пипне - те са недоверчиви. Затова би трябвало да се убедят сами в сигурността по границите ни ", прикани Йорданов.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР