Нидал Алгафари направи анализ на скандалите по-рано днес между ИТН,

...
Нидал Алгафари направи анализ на скандалите по-рано днес между ИТН,
Коментари Харесай

Алгафари: Радев със сигурност е бил подлъган при назначаването на министри

Нидал Алгафари направи разбор на свадите по-рано през днешния ден сред Има Такъв Народ, Демократична България и ИБГНИ.

Вижте какво написа режисьорът във Facebook:

Приятели, през днешния ден, като " гръм от ясно небе ", схванаха жителите на Република България, че трима от министрите в кабинета на Радев са били предложенията на хората на Иванов, както за служебния, по този начин и за постоянен кабинет.

Горкият държавен глава, сигурно е бил подмамен при назначението им. Той си мислел, че те са самостоятелни, а се оказва, че май не са чак толкоз или пък никак не са. Как пък не се бе досетил, че министърът на вътрешните работи е бил депутат от Българска социалистическа партия, а проф. Минеков е един от отровното трио, воден от неистовата си ненавист към Рашидов.

Всичките удари против единствено една политическа партия пристигнаха от... тез петима " самостоятелни " министри. Без доказателства с гръмко лаладжийство направиха по този начин, че над половин милион гласоподаватели да не пожелаят да вземат участие в персоналната отплата на Радев, на Ивановия реваншизъм, че бе изпъден като министър, на Ниновата несръчност и тройната отрова.

Замислих се, дали всичко което те сториха през миналата предизборна акция не е било по повеля на Ивановите, Ниновите и Мутрите с цел да обезпечат успеха на хората на Слави?

Предполагам, че са очаквали хората на Слави да им се отблагодарят за небивалата победа като назначат посочените от тях министри. Не стига, че хората на Слави отхвърлят, ами и смъкват ореола на един от най- тачените от Радев министри, като го показват за интелектуален джебчия. Джебчия, който пък назначи за началник на Национална агенция за приходите, човек разбиращ тънкостите на данъчното система.

Другото, което разбирам е че всички политически партии, обединения и сдружения по ползи в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в постоянно държавно управление, макар че и той бе съществена бухалка посредством която се получи тази класификация в изборите.

Радев, пък при всяка медийна благоприятност се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му обезпечат държавно управление, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат.

На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови и Нинови.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР