Независимо от ситуацията с коронавируса, вече има интерес от граждани

...
Независимо от ситуацията с коронавируса, вече има интерес от граждани
Коментари Харесай

Българите си искат коледните нощни купони

Независимо от обстановката с ковид, към този момент има интерес от жители и компании за образуване на тържества за приближаващите коледни и новогодишни празници. Това заяви пред БНР Павлин Косев, ръководител на Варненската ресторантьорска и хотелиерска асоциация.

Според него и браншът, и жителите към този момент имат доста повече информация за защитните ограничения и по тази причина се връщат към обичайните тържества.

"Знаят, че купувайки по-рано пакетите, имат отстъпки за ранни записвания, тъй че има интерес все още. Голяма част от хотелите, които имат по-големи заведения за хранене, приказвам с над 100 места, даже с на 50% потенциал си коства да организираме едно такова мероприятие, тъй като 50-60-70 индивида да бъдат в ресторанта, си заслужава. Около 10-15% е допустимо да нарастнат кувертите, тъй като при половин потенциал самата себестойност става по-висока, а не че желаеме да спечелим повече ", сподели Павлин Косев.

Той добави, че браншът чака от страната прецизен логаритъм за дейности при възможна втора вълна на ковид, с цел да бъдат стандартите на сигурност идентични за всички.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР