Независимо от колко време сте заедно с даден човек, трябва

...
Независимо от колко време сте заедно с даден човек, трябва
Коментари Харесай

Не спирайте да работите върху връзката си с партньора

Независимо от какъв брой време сте дружно с даден човек, би трябвало непрестанно да работите върху връзката си с колегата. В противоположен случай рискувате да попаднете в плен на рутината, а тя е попречила на не една или две двойки. Това важи с цялостна мощ и за влюбени, които занапред се опознават.

Затова ви предлагаме някои препоръки по какъв начин с колегата ви да работите върху взаимоотношенията си:

Бъдете в крайник един с различен

Уверете се, че не се срещате единствено пътем с колегата си. Не сте дружно единствено в леглото или да бъдете другари. Трябва да сте в крайник с живота на другия, най-малко по някакъв метод. Трябва да знаете какво се случва с неговото семейство и работа и противоположното. Уверете се, че отделяте време в действителност да знаете през какво минава другият, с цел да му предложите поддръжка.

Намирайте време един за различен

Въпреки че не би трябвало да пренареждате живота си един поради различен, уверете се, че отделяте време, с цел да продължите да се срещате. Понякога е по-лесно да седнете и да гледате телевизия дружно с колегата, в сравнение с да излезете на вечеря. Но да сте сигурни, че отделяте време в действителност да се наслаждавате на времето си дружно, е жизненоважно, с цел да останете щастливи един за различен.

Без същински срещи можете да се чувствате удобно до степен, в която да се чувствате повече като съквартиранти, в сравнение с като двойка. Намерете време да се концентрирайте върху връзката си с колегата.

 с колегата Не спирайте да работите върху връзката си с колегата

Проявявайте почитание един към различен

И двамата се нуждаете от почитание. Вие би трябвало да се отнасяте с почитание към него, а той към вас. Това е нещо, което рядко се среща, когато се търсят препоръки за връзки за дами.

Но уважението постоянно липсва във връзките, което може да унищожи доверието, любовта и увереността. Уважението би трябвало да участва във всичко – от полемиките до кавгите и други

Говорете за бъдещето

Независимо дали с колегата ви планирате да се ожените или да имате деца, би трябвало да обсъдите бъдещето в някакъв аспект. Ако от самото начало просто се носите по течението, единствено чакате момента, в който желанията ви няма да съвпаднат.

Искате ли и двамата да се преместите да живеете дружно един ден? Надявате ли се да пътувате, откакто спестите малко пари? Какви са проектите ви за една година напред? За пет години? Да, никой не може да предвижда бъдещето, само че е значимо с колегата ви да имате общи цели. Ако желаете разнообразни неща от живота, е хубаво да го знаете още в ранен стадий на връзката ви. А и може с времето задачите ви да са се трансформирали, по тази причина комуникирайте си постоянно на тази тематика.

Приемете разликите си

Не постоянно ще се разбирате или ще сте съгласни с колегата си по дадена тематика и това е изцяло обикновено, въпросът е по какъв начин ще методите. Възможно е да се различавате по дребни неща като най-хубавия филм от „ Междузвездни войни “, а може би не сте съгласни с нещо по-голямо като религията или политиката.

Ако желаете връзката ви да проработи, би трябвало да приемете тези разлики и да измислите по какъв начин да не позволявате на тези неща да ви пречат. Ако не можете, те неведнъж ще провокират проблеми.

 с колегата Не спирайте да работите върху връзката си с колегата

Бъдете признателни

Връзката не изисква единствено да вършиме неща един за различен. Никога не предполагайте нищо. Когато сътрудникът ви направи нещо хубаво за вас, уверете се, че знае, че сте му признателни. Простото изявление на признателност може да има голямо значение за щастието на връзката ви. Това е съвет за взаимоотношенията на дамите, който постоянно се подценява. Да покажете признателност на колегата си в никакъв случай не е неприятно, по тази причина го правете постоянно. Ключовото за щастието и хармонията в една връзка са точно дребните неща, както несъмнено, и всичко в живота.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР