Независимо колко различни са двете игри, които ще сравним, от

...
Независимо колко различни са двете игри, които ще сравним, от
Коментари Харесай

Амбициозен модър направи режим на игра в стил Battlegrounds за Counter-Strike

Независимо какъв брой разнообразни са двете игри, които ще съпоставим, от една страна PlayerUnknown’s Battlegrounds е ненапълно новата CS:GO . Говорим за новото шутър-заглавие на деня в Steam, което настойчиво се стреми и даже съумя да открадне короната от шедьовъра на самия основател на платформата. Но има едно нещо, което отличава Counter-Strike: Global Offensive от Battlegrounds и от всички други игри – свойството да ги имитира безпогрешно благодарение на модове.

Един от играчите на заглавието на Valve, консуматор на име Kinsi, съществено е възприел концепцията за режим жанр Battle Royale в Counter-Strike. Той е изработил карта, представляваща дълга планинска верига осеяна с дребни градчета. Тя е съвсем четири пъти по-голяма от Overpass – една от най-големите публични карти за CSGO. Този мащаб обаче е реализиран благодарение на накъсване на целия терен по скелета на планината – в един миг, до момента в който се изкачвате по стръмните ѝ скатове, вие преминавате от една карта в друга, само че това не основава никакви проблеми при игра.



Все още обаче този мод не е идеалният сурогат на PUBG, защото разрешава синхронизацията на до 20 играча на карта, а не 100. Но е относително покрай самия жанр на игра – вие влизате в борба с парашут, събирате оръжия и предмети на място и се движите в предпазените зони, до момента в който кръгът се затваря. Изработен е и друг интерфейс. Ако желаете да пробвате мода, можете да се логнете в Steam през формалния му уебсайт.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР