Независимо какъв е шансът този кабинет да мине, ние ще

...
Независимо какъв е шансът този кабинет да мине, ние ще
Коментари Харесай

Кирил Петков: Независимо какъв е шансът този кабинет да мине, ние ще опитаме

" Независимо какъв е шансът този кабинет да мине, ние ще опитаме. Трябва да създадем всичко, което зависи от нас. Човек в никакъв случай не знае, само че е длъжен да направи най-хубавото. " Това съобщи Кирил Петков в ефира на bTV.
Прочетете още
" Много е неприятно да няма поддръжка. В последната семица преди да бъдем свалени всички деца с диабет получиха датчик, който да мери кръвта. Това най-после никой не го броеше. Този вид образци ми дава вяра, че ние би трябвало да бъдем оптимално откровени и да не се опитваме да вършим политически спектакъл. Призовавам другите партии да се обърнем към дейности. Поне да се придвижим по тези 20 законопроекта. Да стартираме с нещата, които ни сплотяват и да ги гласуваме. "

" Единственото име, което е ясно към този момент е акад. Денков. Трябва да намерим най-хубавите специалисти, само че приоритет са политическите лица. Божанов е съвършен образец. Той е програмист и по едно и също време с това е ясна политическа фигура. Аз персонално не познавам по-добър финансист от Асен Василев. Аз персонално бих споделил, че 100% той би трябвало да е министър на финансите. Ние дадохме доверието си на акад. Денков. Той би трябвало да подбере хората. Оставяме го той да лидира ", добави водачът на " Продължаваме промяната ".

По отношение на Българска социалистическа партия и въвеждането на хартиената бюлетина Петков разяснява, че сега е признат най-лошият вараинт за гласоподаване.

" Ако мотивацията на Българска социалистическа партия за хартиената бюлетина е била старите хора, тогава не би трябвало да ги спре да има машинен протокол. В момента сме в обстановка, в която приехме най-лошия вид с машини, кото са просто принтери. Ако Денков успее да влезе в разговор, има пространство Българска социалистическа партия да се върне обратно. "

" Може би не сме най-хубавите политици, тъй като споделяме каквото забележим. Когато направиха първото придвижване да върнат “Газпром ”, ние казахме, че е погрешно. Да, може би не вършим стратегически ходове и съгласно мен президентът не обича рецензия и реагира прочувствено. "  

Петков добави, че се надява да има още време преди връчването на втория мандат, с цел да може Денков да продължи диалозите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР