Независимо как се променя човечеството през различните си етапи, стремежът

...
Независимо как се променя човечеството през различните си етапи, стремежът
Коментари Харесай

Зловещи уреди за разкрасяване от миналото (СНИМКИ)

Независимо по какъв начин се трансформира човечеството през другите си стадии, стремежът на дамите към хубав външен тип постоянно е бил еднообразно мощен. Затова са се подлагали и не престават да се подлагат на всевъзможни разкрасителни процедури.

И в случай че някои от методите за разкрасяване през днешния ден звучат неуместно, то почаквайте да разберете какви помади са употребявали нашите предшественички за по-мека кожа и блестяща коса.

Говори се, че в Древна Гърция екскрементите от крокодил се славели със своите подмладяващи свойства. Затова и участвали в доста домашни маски.

В предишното някои от дамите, имали и специфична техника за обезкосмяване. Някои търкали окосмените сектори с шкурка, други ги пърлели, а трети ги третирали с негасена вар. Сами можете да се досетите какъв брой рискови и нездравословни са тези подходи.

Отделно от тях в предишното имало и уреди за разкрасяване, които могат да изумят и даже да шокират някого със злокобния си тип.

Вижте в галерията ни някои от тях, които са били настоящи през предишния век. Не бихте се учудили, в случай че сънувате кошмари, откакто ги зърнете.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР