Независимо дали вярвате в лечебната сила на кристалите (за която

...
Независимо дали вярвате в лечебната сила на кристалите (за която
Коментари Харесай

Friday Fetish: Маникюрът в розов кварц

Независимо дали вярвате в лечебната мощ на кристалите (за която и различен път сме ви говорили), или просто сте запленени от хубостта им, новата гореща наклонност при маникюра ще ви впечатли! 

В последните сезони видяхме какви ли не тълкования на другите типове метали върху ноктите (сребърен хром и бронзово са единствено част от тях), по тази причина беше единствено въпрос на време маникюристите да почерпят ентусиазъм от камъните. Първият от тях? Розов кварц, несъмнено!

Вярва се, че кристалът има успокояващи свойства и носейки го, почистваме тялото си от непотребния стрес и отрицателни страсти.  Върху ръцете ни пастелният колорит, въодушевен от него, стои извънредно нежно, без значение дали ноктите са къси и подравнени, или в настоящата стилето форма.

За да бъде реализиран резултата на розовия кварц, маникюриситете съчетават пудрено розово и бяло, оформящо по-светлите влакна в кристала. Понякога го допълват с деликатни камъчета или златист брокат. Актуалният тренд е подобаващ даже за дамите, които не са склонни да опитват с дизайна на маникюра си и обожават бледите и телесни тонове.

Ние нямаме самообладание да го изпробваме, а в това време ви демонстрираме интерпретациите на наклонността, които ни въодушевиха! 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР