Независимо дали вече обичате йогата или тепърва обмисляте да започнете

...
Независимо дали вече обичате йогата или тепърва обмисляте да започнете
Коментари Харесай

4-те най-добри йога тренировки за повече сила и гъвкавост

Независимо дали към този момент обичате йогата или занапред обмисляте да започнете да я практикувате, има няколко страхотни тренировки, които ще ви оказват помощ да станете по-гъвкави и мощни.

Гъвкавостта е значима за постигането и запазването на съвършена форма и в това време резервира положителното здраве. Съществуват редица теории, че поддържането на гъвкавостта на тялото е ключът и към постигането на дълъг и първокласен метод на живот. Учените разкриват, че при незадоволителна еластичност мускулите, които лимитират подвижността в ставите стартират да се напрягат даже при най-малкото придвижване. А това може да докара до вдървеност, която на собствен ред до разнообразни промени, като шипове и редица други неприятни болежки.

В случай, че желаете да се предпазите от контузии е значимо да упражнявате постоянно ставите си и най-много да поддържате своята еластичност. Затова ви предлагаме няколко тренировки, които са подобаващи и за начинаещи, и за към този момент практикуващи йогата дами.

Един час за корема, ръцете и краката

Идеалната подготовка за начинаещи


За първите 15 минути от ден

Виняса йога за постоянно практикуващите

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР