Независимо дали сме навън с приятели или вкъщи след тежък

...
Независимо дали сме навън с приятели или вкъщи след тежък
Коментари Харесай

Любимите алкохолни напитки на кралското семейство

Независимо дали сме на открито с другари или у дома след тежък работен ден, множеството от нас си имат обичано пиво, към което постоянно се обръщат. Членовете на английското кралско семейство не вършат изключение от това предписание, написа каналът във vbox7. Ето и кои са обичаните алкохолни питиета на Кейт, Уилям, Хари и кралицата.

Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс е познавач на виното и най-много на аленото. Меган споделя, че няма нищо по-хубаво в края на дълъг ден да се насладиш на чаша вино.

Кралицата

Любимото пиво на кралицата е джинът. Ако пие по време на вечеря, нейно кралско величество избира обичаното си немско сладко вино.
 кралица Елизабет Втора Gulliver/Getty Images
Принц Хари

Като характерен английски мъж, Хари постоянно залага на огромна халба бира. Принцът неведнъж е засичан в разнообразни локални пъбове, където се любува на обичаната си напитка.

Кейт Мидълтън

Може да се изненадате, само че херцогинята на Кеймбридж не си пада по изискани виновност и коктейли, а залага на халба с бира Guinness. Двамата с Уилям постоянно са засичани на специфични събития и фестивали свързани с бирата.

Принц Уилям

След толкоз ценители на бирата, принцът не прави изключение и самоуверено влиза в листата на кралските членове, фенове на тази напитка.
Камила
Съпругата на принц Чарлз е същински познавач на виното. Тя е президент на Британската асоциация на лозарите и твърди, че отношението и към виното е типично френско.
 Принц Чарлз Gulliver/Getty Images
Принц Чарлз

Любимата му напитка на принц Чарлз е шотландско уиски, като избира отлежалите 15-годишни разновидности.
 Принц Чарлз Gulliver/Getty Images

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР