Независимо дали ще ударите джакпота със свекърва-мечта, или ще попаднете

...
Независимо дали ще ударите джакпота със свекърва-мечта, или ще попаднете
Коментари Харесай

5 грешки, които жените често допускат със свекървите си

Независимо дали ще ударите джакпота със свекърва-мечта, или ще попаднете на пословична военна мина, би трябвало да положите всички старания, когато става дума за майката на половинката ви. Все отново, тя е отгледала мъжа, който обичате. Може би това не е задоволителен тласък да се държите „ прилично”, само че единствено си помислете, че тази жена ще участва на всички ваши празници, фамилни събития и детски рождени дни. Ето, това е в действителност добра причина да изградите допустими връзки с нея. За да започнете все отнякъде, през днешния ден ще ви представим 5 съществени неточности, които би трябвало да избягвате.

1. Не се дръжте с нея като с нахалник

Трябва да се отнасяте към свекърва си тъкмо както с всеки различен нов прочут, с който желаете да изградите връзка. Когато се обади по телефона, не въртете очи и не охкайте. Установете граници, само че по оправдателен метод.

2. Не я изключвайте от общите мемоари

Най-лесният метод да накарате свекърва си да се почувства гадно и като че ли не е част от фамилията ви, е да я държите нея отвън фамилните мемоари. Затова инициирайте по-често общи фотоси, намерете място за нея в фамилния албум и така нататък

3. Не се дръжте с нея като че ли ви е майка

Само тъй като желаете да бъдете най-хубави приятелки с новата си свекърва, не значи, че тя е подготвена да се ангажира с подобен тип непосредственост. Много дами стартират прекомерно овреме да фамилиарничат, наричайки свекървите си „ мамо”. Вместо това оставете връзката да се развива естествено, като последователно се опознавате.

4. Оставете я да изживява своите моменти

Тя може да прави в действителност гадно картофено пюре или да има стар усет за мода. Не бързайте да ѝ „ помагате” с скъпи препоръки. Когато почувства, че има конкуренция сред вас, тя ще се почувства зле, а може и да се озлоби. Нито една от тези позиции не е добра!

5. Никога не мислете, че нейният метод е неверният

Както се споделя, всяка история има две страни. А отхвърлянето на гледната точка на свекърва ви като неправилна, просто тъй като се разграничава от вашата е сериозна неточност. Опитайте се да откриете за какво тя гледа на обстановката по друг метод и въпреки да знаете, че няма да следвате нейния съвет, поискайте мнението ѝ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР