Независимият кандидат за президент Робърт Ф. Кенеди-младши призова президента Байдън

...
Независимият кандидат за президент Робърт Ф. Кенеди-младши призова президента Байдън
Коментари Харесай

Робърт Кенеди-младши: Байдън да излезе и да покаже, че има когнитивния капацитет и умствената острот

Независимият претендент за президент Робърт Ф. Кенеди-младши прикани президента Байдън в сряда да покаже на американския народ, че има „ когнитивния потенциал “ и „ умствената заостреност “, с цел да управлява нацията за още един четиригодишен мандат, съобщава Fox News.

 

„ Мисля, че той, Байдън, би трябвало да излезе от Белия дом и да покаже на американците, че има когнитивния потенциал и умствената заостреност, с цел да се оправи с тази работа във евентуално най-трудния миг в този момент, най-малко в новата американска история “, сподели Робърт Кенеди-младши.

 

„ Ние сме изправени пред проблеми, които са екзистенциални. Ние сме въвлечени в две войни. Имаме ИИ, който се спуска, който ще промени всичко и има големи рискове в това “, продължи той. „ Имаме икономическа рецесия в тази страна, където междинната класа изчезва. Тя беше торпилирана. Където 57% от американците не могат да се снабдят с 1000 $, където цяло потомство деца не мога да си купя жилище. Това е рецесия. "

 

„ Нуждаем се от президент, който мисли за тези неща, който формулира решение за американския народ ”, добави още Кенеди-младши.

 

Водещият на телевизионния канал попита претендента за президент на Съединени американски щати дали има вяра, че Байдън в действителност е на власт. В отговор Кенеди-младши сподели, че има персонални проблеми с президента, защото молбата му за отбрана от Тайните служби е била отхвърлена. Племенникът на някогашния президент Джон Ф. Кенеди означи, че познава Байдън от 40 години и го счита за другар с „ един тип фундаментално благовъзпитание “.

 

„ И факт е, че аз просто нямам доверие, че той персонално би взел решението да ми откаже отбрана от Тайните служби. Мисля, че тези решения се вземат от някой различен “, сподели още Робърт Кенеди младши.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР