Незаконно притежавани боеприпаси и добити дърва за огрев без контролна

...
Незаконно притежавани боеприпаси и добити дърва за огрев без контролна
Коментари Харесай

Незаконно притежавани боеприпаси са открити при полицейска операция във Врачанско

Незаконно притежавани муниции и добити дърва за огрев без контролна горска марка са открити и конфискувани в хода на почналата през днешния ден профилирана полицейска интервенция, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца Красимир Василев.

Специализираната интервенция стартира тази заран в региона от община Бяла Слатина. Тя е превантивна и главната й цел е пресичането на пазаруването на гласове и на корпоративния избор, посочи Василев.

Досега са тествани 11 сигнала за нарушавания на изборните права на жителите, като не са открити обстоятелства и документи, потвърждаващи сигналите. Продължава работата по други четири сигнала.

Съставени са 20 предупредителни протокола по член 65 от Закона за Министерство на вътрешните работи.  

В хода на интервенцията обаче се работи по установяването и на други закононарушения и нарушавания. Освен откритите муниции и бракониерски добити дърва, е оголен и арестуван причинителят на взломна кражба. По всички случаи са стартирани досъдебни производства. 

Проверени до момента са 136 автомобила и 167 лица. Съставени са седем акта и са издадени 49 фиша по Закона за придвижване по пътищата. Специализираната полицейска интервенция продължава и през идващите дни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР