Незаконни постройки в местността Карасиврия ще бъдат принудително съборени. От

...
Незаконни постройки в местността Карасиврия ще бъдат принудително съборени. От
Коментари Харесай

Незаконни постройки в местността Карасиврия ще бъдат принудително съборени

Незаконни постройки в местността Карасиврия ще бъдат наложително съборени. От началото на мандата на кмета Живко Тодоров до момента са отстранени 172 нелегално издигнати къщи в кварталите „ Лозенец “ и „ К. Ганчев “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора.

Собствениците на 54 постройки в местността Карасиврия, чието срутване ще стартира, са получили предизвестията си преди 6 месеца и са били длъжни да ги отстранен в 30-дневен период. Даденият период е изминал. Процедурата е обжалвана пред Върховен административен съд, само че е доказана от съда. В края на 2018 година и след зимния сезон Община Стара Загора пристъпва към унищожаване на противозаконното строителство.

Шест от притежателите на къщи започнаха премахването им непринудено. Първите три противозаконни постройки в местността Карасиврия ще бъдат отстранени в 9.30 часа.

Със особено разлепени известия Община Стара Загора прикани жителите им да освободят пространствата от имущество и домашни животни. Предупредени са EVN и ВиК да пресечен снабдяването с ток и вода преди насилственото унищожаване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР