Незадоволителното представяне на ЦСКА - София по време на зимните

...
Незадоволителното представяне на ЦСКА - София по време на зимните
Коментари Харесай

В Хаити обърнаха внимание на добрата форма на Назон

Незадоволителното показване на ЦСКА - София по време на зимните контроли бе отразено даже в далечно Хаити. HaitiTiempo направи репортаж за последната другарска среща на “армейците ” в Турция против Шахтьор (Караганда), приключила 3:3, като обърна внимание на изявите на национала на страната Дюкенс Назон. 

Медията написа, че нападателят е върнал “червените ” в дуела, като изравни за 1:1 от дузпа в 62-ата минута, а също така се регистрира с няколко хубави отигравания. 
 Саша Илич: Обичам постоянно да надвивам, само че в контролите това не е най-важното Саша Илич: Обичам постоянно да надвивам, само че в контролите това не е най-важното
“Трябва да се означи, че ЦСКА не се показа добре в подготвителните си мачове за пролетния полусезон и записа единствено една победа, три равенства и две загуби в контролите си до момента. Назон обаче е в добра форма ”, прибавят от изданието. 

В Норвегия пък отразиха, че в контролата с Шахтьор (Караганда) Тобиас Хайнц е дал първите си две асистенции, а Джонатан Линдсет и Дауда Бамба са вкарали по едно попадение за ремито. 

“Тема Спорт ”

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР