Незачитането на обществения глас и поредицата от грешки след 2015

...
Незачитането на обществения глас и поредицата от грешки след 2015
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Бежанците, които убиват и насилват германки наред, разклатиха стола на Меркел

Незачитането на публичния глас и поредицата от неточности след 2015 година ще костват канцлерския пост на Ангела Меркел. Това сподели политическият анализатор проф. Михаил Константинов, представен от Фокус.
``
реклама

Той напомни думи на Меркел, че партийната позиция и канцлерството вървят ръка за ръка. 

„ Изоставяйки християндемократите, тя изоставя и своите правила “, разясни Константинов. 

Според него скоро можем да забележим нещо напълно ненадейно за немската политическа сцена – националистическа, извънредно дясна групировка да стане съизмерима с първата политическа мощ. 

„ Бежанските потоци отварят рана в най-чувствителния немски сегмент – възрастовата граница сред 18 и 30 години, където немските мъже са единствено 5 милиона “, сподели още Константинов. 

„ И вие им добавяте два милиона мъже без дами. Това е извънредно тежък проблем. Тези мигранти са извънредно едва грамотни, те не съставляват основна работна мощ, с изключение на да извършват неквалифицирани действия. И също така на тях би трябвало да им се намерят дами. Всеки ден има похищения над нежния пол, има убийства над немски девойки. В края на краищата на германците им писна от това нещо и започнаха да осъзнават какво се случва “, разяснява проф. Михаил Константинов. 

Той добави, че на европейските избори може да се чака мощна националистическа вълна и превръщането на националистите във втора политическа мощ в Екологичен потенциал. 

По думите на политическия анализатор повода е очевидният залез на класическите европейски партии. 

„ В същото време при социалистите се следи безспорна злополука, отстъпвайки от политиката си в поддръжка на по-бедните европейци и наемния труд. В цялата картина само националистите оферират проект за опълчване на бежанците и това е тяхното оръжие “, изясни Константинов. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР