Незабавното създаване на временна парламентарна комисия, която да провери фактите

...
Незабавното създаване на временна парламентарна комисия, която да провери фактите
Коментари Харесай

Пеевски иска незабавно създаване на комисия, която да провери дейността на Нотариуса

Незабавното основаване на краткотрайна парламентарна комисия, която да ревизира обстоятелствата и събитията, свързани с активността на групата към Мартин Божанов – Нотариуса, ще предложи на сътрудниците от евроатлантическото болшинство в Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Предложението идва в отговор на апела на гражданската организация „ Антикорупционен фонд ", оповестиха от пресцентъра на партията.
Прочетете още
Правовата страна значи страна с справедлива и самостоятелна правосъдна система. Недопустимо е правораздаването да се случва по клубове и на мрачно. Това не е първият случай, в който се разкрива нерегламентирано въздействие в правосъдната система, само че би трябвало да бъде последният. Обществото би трябвало да знае какво се е случвало и нашата отговорност като народни представители е да осветим неприятните практики и да създадем по този начин, че да бъдат невъзможни отсега нататък.

Парламентът, който е претрупан от Конституцията и хората с най-голяма отговорност за укрепването на правовата демократична страна и ние като народни представители им го изискуем.

Със единодушието за промени в Конституцията и сформирането на евроатлантическото конституционно болшинство, ние започнахме реформирането на правосъдната система, което би трябвало да довършим, с цел да възстановим държавността и справедливостта в името на хората.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР