Нейт Диас е готов да се бие с всеки, когото

...
Нейт Диас е готов да се бие с всеки, когото
Коментари Харесай

ММА боецът Нейт Диас: Държат ме като заложник

Нейт Диас е подготвен да се бие с всеки, който UFC изиска, с цел да извърши сегашния си контракт и да одобри други провокации в бойните спортове. Но той съобщи, че всякога, когато изиска борба, получава предложение за нов контракт, който ще удължи кариерата в осмоъгълника, която желае да спре.

" Опитвах се да изкарам тази нелепост на пътя, само че те не желаят да приключа контракта си, държат ме като пленник ", съобщи Диас във вторник по време на специфичното издание на The MMA Hour. " И аз желая да изляза. Това е главната ми цел тук. "

Диас удостовери, че му остава още една борба по сегашния контракт. Единственият дуел, който му е бил препоръчан, обаче е била борба с Хамзат Чимаев на UFC 276 - борба, която по думите му звездата в полусредна категория е отказал. Той съобщи, че е изискал дуели с Vicente Luque, Tony Ferguson и няколко други, само че без резултат.

Битката, която UFC желае, съгласно Диас, е трилогия с дългогодишния му противник, някогашен първенец в две категории и повторен съперник Конър Макгрегър, който продължава да се възвръща от счупения крайник, получен на UFC 264. Докато не се съгласи, той счита, че промоцията го държи под контракт като лост за напън.

" Те не желаят да ме освободят от контракта ми ", сподели той. " Те желаят да се удрям с Конър. В момента не се удрям с Конър Макгрегър. Нашите периоди не съответстват... Ти се върни към живота, а аз ще се върна по-късно ".

По време на изявлението във вторник Диас не предложи никакви нови детайлности за контракта си, като да вземем за пример периода на сегашния му контракт или дали той е бил продължен, както UFC нормално прави, когато бойците отхвърлят борби. Нещото, което той неведнъж акцентира, е, че на този стадий не се интересува да вземе повече пари, с цел да остане в UFC. Въпреки че не е срещу завръщане в бъдеще, той желае да изследва други благоприятни условия като бокс, джиу-джицу и промотиране на боеве.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР