Newsweek за пореден път определи Toyota за една от най-зелените

...
Newsweek за пореден път определи Toyota за една от най-зелените
Коментари Харесай

Newsweek определи Toyota за „най-зеления автомобилен производител“ в света


Newsweek за следващ път дефинира Toyota за една от най-зелените компании в света, попадаща в топ 5% в света и оповестена за " Най-добрa в промишлеността на световно равнище " в категорията Aвтомобили. Тойота бе класирана на 16 място измежду 500-те най-зелени компании в света и номер 1 в категория коли.

Наградата се дава на Toyota като самопризнание за достиженията й в региона на устойчивото развиване за екологичните коли с хибридно и водородно задвижване и слага най-големия авто-производител в света пред такива уважавани компании като Apple, Starbucks и Nike. Резултатът за тази година усъвършенства предходното показване на Toyota в класацията, отразявайки непрекъснатия ангажимент на компанията към устойчиви начинания.

" Околната среда е в основата на всичко, което вършим в Toyota през цялото време ", сподели доктор Йохан ван Зил, президент и основен изпълнителен шеф на Toyota Motor Europe. " Стартирането на нашето Environmental Challenge 2050 през 2015 година дефинира основните области, в които понижаваме въздействието си върху околната среда през целия витален цикъл на нашите артикули. Това самопризнание от " Нюзуик " потвърждава, че устойчивата тактика, която приехме в Тойота, носи дивиденти ".

Ежегодната ранглиста Newsweek Green Rankings прави оценка най-големите обществено търгувани компании в света, като употребява осем индикатора за премерване на екологичните индикатори. Newsweek, в партньорство с Corporate Knights и HIP Investor, прави оценка фирмите в обособените промишлености по отношение на техните съперници по разнообразни индикатори, в това число енергийните, водните и отпадъчните равнища. Пълният лист на Newsweek Green Rankings е разполагаем на уеб страницата на Newsweek на адрес http://www.newsweek.com/green-rankings-2017-18.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР